Despre

Călător printre gânduri este un blog inspirat din călătoriile în România și în străinătate, din experiențele, impresiile, gândurile și emoțiile pe care acestea le lasă în urma lor, dar și din provocările zilnice pe care viața, această unică, provocatoare și imprevizibilă călătorie, ni le scoate în cale, cu fiecare drum pe care îl străbatem zilnic.

Călător printre gânduri s-a născut din nevoia și plăcerea de a călători, de a cunoaște noi locuri, oameni, fapte și obiceiuri, dar și din pasiunea de a scrie, de a împărtăși, de a povesti despre toate acestea. Ce-ar fi o bucurie dacă nu am putea-o împărtăși cu nimeni!?
Orice călătorie are o poveste a ei, inspirată de locurile văzute, de oamenii întâlniți, de cei cu care călătorim, de clipele și aventurile trăite “acolo”. Această poveste, prin felul în care este spusă, povestită, împărtășită, transmisă mai departe și cunoscută poate provoca și inspira alți călători, aflați în căutarea de unor noi destinații, senzații, emoții și experiențe de călătorie.

Așadar, Călător printre gânduri își propune să-i inspire pe cei care iubesc călătoriile și să-i provoace în egală măsură pe cei care nu au descoperit încă această plăcere, dar poate fi și un loc în care cititorul (sau călătorul) poate poposi pentru a se inspira și delecta călătorind (chiar și imaginar și printre gânduri) spre locuri prin care pașii îl vor purta poate cândva.

Călătorii și vacanțe inspirate!